O nama

O nama

Tvrtka “PČELARSTVO DARUVAR” d.o.o. osnovana je 1994. godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja i prerada meda i ostalih pčelinjih proizvoda. Zadnjih par godina pokrenuli smo proizvodnju suvenira, odnosno drvenih stalaka u koje pakiramo proizvode. Proizvodi su na tržištu odlično prihvaćeni, prodaja se povećava iz dana u dan, interes je sve veći i iz toga razloga smo zaštitili dizajn i žig nekih naših suvenira kod Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo koji nam je izdao rješenje o zaštiti istih.

Naša tvrtka svoje proizvode plasira najvećim dijelom na području Iste i Dalmacije (prvenstveno u turistička područja). Naši kupci su suvenirnice, hoteli i veliki trgovački lanci, tako da proširujemo turističku ponudu našim domaćim proizvodima u obliku suvenira.

Naš smisao razvoja je proizvoditi kvalitetne i prepoznatljive proizvode koji se razlikuju od ostalih svojom prirodnošću, kvalitetom, inovativnošću i krajnji cilj nam je da naš suvenir privlači pozornost kako domaćih tako i stranih turista.U zadnje vrijeme sve nas više kontaktiraju za naše proizvode za poklone poslovnim partnerima, za vjenčanja i razne druge prigode. Pošto imamo velik asortiman proizvoda koji je od sada dostupan i na našoj stranici, sigurni smo da ćete pronaći nešto i za sebe.

Budite orginalni i poklonite najdražim proizvode koji će ih oduševiti.


nagrade i priznanja

Suveniri
Veliki izbor suvenira
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro
X